Despatx de reunions - reunits - Grup Tas

des de 1988

Professionalitat, transparència proximitat

Grup Tas som una empresa dedicada, des de fa més de 30 anys, als sectors professionals de la intermediació i administració de finques en general i específicament a l’administració i gestió de comunitats de propietaris.

L’empresa neix l’any 1995, com a resultat d’un canvi societari, amb l’objectiu d’oferir uns serveis professionals millors i més adequats a les necessitats dels nostres clients, que des de l’any 1989 ja administràvem.

És a partir d’aquell moment que l’empresa gràcies a la dedicació, treball i professionalització de totes les persones, que en un moment o altre hi han treballat i hi treballen, ha experimentat un creixement en tots els sentits.

innovació tecnològica

APP Gestió de comunitats - Grup Tas. Novetats 2019

Així, avui podem dir que aquell objectiu l’hem assolit i el resultat és una clara consolidació de la nostra cartera de clients, un equip humà molt professionalitzat i unes instal·lacions modernitzades.

No ens volem quedar aquí i, aprofitant l’experiència adquirida al llarg de tots aquests anys que ens ha permès posar unes bases sòlides, volem continuar creixent al costat dels nostres clients fent una aposta clara per la implantació i innovació tecnològiques que ens permetin, tant a nosaltres com als clients, tenir tota la informació a l’abast en temps real i els 365 dies de l’any.

App pròpia de gestió de comunitats

Francesc X. Quintana i Roig

Gerència / Direcció

Administrador de finques col·legiat - Grup Tas Col·legiat núm. 872
Agent de la propietat immobiliaria - Grup Tas Col·legiat núm. 552
Francesc X. Quintana i Roig i Antoni Villar Pérez. Gerència / Direcció. Grup Tas Francesc X. Quintana i Roig i Antoni Villar Pérez. Gerència / Direcció. Grup Tas
Antoni Villar Pérez

Gerència / Direcció

Administrador de finques col·legiat - Grup Tas Col·legiat núm. 874

Voleu treballar amb nosaltres?

Contacteu-nos!

Treballa amb nosaltres - Grup Tas Treballa amb nosaltres - Grup Tas

Oficines

Grup Tas

Girona

Grup Tas

Lloret de Mar

COL·LABORADORS

Vilabella Assessoria i Gestió SLU

Amer Gestió 80 SLU