/

Grup Tas col·labora amb l’Aliança per a la Vacunació Infantil

Enguany Grup Tas ha col·laborat i donat suport a la fundació l’Aliança per a la Vacunació Infantil (creada en 2008 per la Fundació Bancària “la Caixa) amb l’objectiu de que cap infant al món mori pel fet de no tenir accés a vacunes. Aquesta iniciativa, en estreta col·laboració amb Gavi, the Vaccine Alliance, el primer partenariat publicoprivat al món que té la missió de protegir la salut de la població augmentant l’accés a les vacunes als països més pobres.

En l’Aliança per a la Vacunació Infantil també hi participa ISGlobal (Institut de Salut Global de Barcelona), que es va unir al projecte el 2014 com a soci científic i acadèmic, ajudant a la vacunació de 10 milions d’infants en 10 països i, d’aquesta manera, brindar-los l’oportunitat de tenir un futur. Amb aquesta finalitat, la Fundació ”la Caixa” i la Fundació Bill i Melinda Gates mantenen el compromís de multiplicar per quatre les donacions rebudes.

Els fons que la campanya recull, es destinaran íntegrament a a distribuir la vacuna contra la pneumònia a Moçambic i Etiòpia per ajudar a prevenir la que, encara avui, continua sent la primera causa global de mortalitat infantil.

L'equip de Grup Tas