Notícies

Notícies

Aspectes a tenir en compte en la instal•lació d’un ascensor a un edifici antic

Quan ens trobem a un edifici amb moltes plantes sense ascensor i hem de pujar i baixar una gran quantitat d’escales a diari, ens plantegem evitar molt seriosament aquest esforç, més amb el pas dels anys i de l’edat. Per això, la instal·lació d’un ascensor es fa necessària.

Centre d'assessorament i gestió de la construcció - Adolf Cabañas Egaña

15/09/2016

Quines opcions té un propietari en cas de no cobrar el lloguer?

Quan es celebra un contracte d’arrendament, la principal obligació que assumeix l’arrendatari és la de pagar la renda mensual que s’hagi pactat, essent una causa de resolució contractual l’impagament de la mateixa. 

Ramió Advocats - Elena Ramió Martín

01/07/2016

Com evitar problemes d’humitat a casa

La humitat a casa i els seus problemes són més habituals del que semblen. Tenir una humitat excessiva a casa, apart de ser perjudicial per la salut com problemes respiratoris, també pot ocasionar problemes en l’estructura i construcció de la nostra llar.

Centre d'assessorament i gestió de la construcció - Adolf Cabañas Egaña

01/07/2016

Nova Marca professional dels Administradors de finques col·legiats

Els Administradors de finques col·legiats hem estat treballant i defensant els drets dels ciutadans en l'àmbit de l'habitatge des de fa molts anys, i és el moment que aquesta important tasca professional, de qualitat i amb totes les garanties, estigui recolzada per una marca professional comuna que identifiqui a l'Administrador de finques col·legiat en qualsevol lloc de l'estat.. 
 

08/01/2016

Nou impost autonòmic sobre habitatges buits

Amb l’entrada en vigor de la Llei 14/2015, de 21 de juliol, es crea l’impost sobre els habitatges buits, impost d’àmbit autonòmic català i només aplicable a propietaris persones jurídiques. 

Ramió Advocats - Elena Ramió Martín

 

20/12/2015