Empresa

Empresa

Empresa Empresa Empresa

TAS GIRONA, SL som una empresa dedicada, des de fa més de 25 anys, als sectors professionals de la intermediació i administració de finques en general i específicament a l'administració i gestió de Comunitats de Propietaris.

L'empresa neix l'any 1995, com a resultat d'un canvi societari, amb l'objectiu d’oferir uns serveis professionals millors i més adequats a les necessitats dels nostres clients, que des de l'any 1989 ja veníem administrant.

És a partir d'aquell moment que l'empresa gràcies a la dedicació, treball i professionalització de totes les persones, que en un moment o altre hi han treballat i treballen, ha experimentat un creixement en tots els sentits.

Així, avui podem dir que aquell objectiu l'hem assolit, essent el resultat una clara consolidació de la nostra cartera de clients, un equip humà molt professionalitzat i unes instal·lacions modernitzades.

No ens volem quedar aquí i, aprofitant l'experiència adquirida al llarg de tots aquests anys que ens ha permès posar unes bases sòlides, volem continuar creixent al costat dels nostres clients fent una aposta clara per la implantació i innovació tecnològica que ens permeti, tant a nosaltres com als clients tenir tota la informació a l'abast.

Oficina Girona

Rutlla 112-114, 1r 2a
17003 Girona
Tel. 972 201 197
gruptas@gruptas.cat

Oficina Lloret

Av. de Vidreres 138-144. Local 3.
17310 Lloret de Mar
Tel. 972 372 858
lloret@gruptas.cat